Αντικαταβολή

Μπορείς να πληρώσεις τα προϊόντα σου στον μεταφορέα κατά την παράδοση τους. Η πληρωμή πρέπει να πραγματοποιηθεί με μετρητά. Θα σου ζητηθεί να υπογράψεις τα αντίστοιχα έγγραφά για να παραδοθούν τα προϊόντα σου και η απόδειξη αγοράς.

Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Farmavita-Canni μπορείς να πληρώσεις εύκολα και με ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας. Να λάβεις υπόψη ότι στο ηλεκτρονικό κατάστημα γίνονται δεκτές μόνο οι πιστωτικές κάρτες οι οποίες έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα. Στην πληρωμή της παραγγελίας σου με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει κατά την παραλαβή να επιδεικνύεις ταυτόχρονα με το έγγραφο ταυτοπροσωπίας και την πιστωτική σου κάρτα δια της οποίας πραγματοποιήθηκε η αγορά. Δεχόμαστε MasterCard, Visa, Diners και American Express.

Το FarmaVita.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, πάντα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας του συστήματος Alpha e-Commerce της Alpha Bank.

Alpha e-Commerce

Τραπεζικό έμβασμα

Με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό της εταιρείας που θα εμφανισθεί κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Παραλαβή από το κατάστημα

Φυσικά μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα σου και από το κατάστημα Farmavia-Canni στο Νέο Κόσμο, Σουλιέ 14. Τηλέφωνα 210 9320925 – 210 9342350